Kjøpsbetingelser

PARTENE

SELGER

Den lille sorte AS, Ruglaringen 15, 3737 Skien

Telefon +47 95758246

Mail: post@denlillesorte.no

Org.nr. 988480711 MVA

KJØPER

Den person som foretar bestillingen.

PRISER

Våre priser er inkludert 25% mva og eks frakt. Vi tar forbehold om prisendringer grunnet forhold vi ikke råder over. For eksempel kursendring i valuta, statlige avgifter, toll og prisendringer hos produsent/leverandør.

UTSOLGTE VARER

Nettbutikken viser kun varer vi har på lager og kan levere umiddelbart. 

BETALING VALUTA

Alle priser i nettbutikken er angitt i norske kroner.

VISA/MASTERCARD

Våre betalingssider er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Det er like sikkert å handle med kort hos Den Lille Sorte som å handle i fysiske butikker. Den Lille Sorte er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden. Transaksjonen foretas umiddelbart. Du må være over 18 år for å handle med kredittkort. Er du under 18 år må du få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg.

FRAKT OG LEVERING

Vi leverer for tiden kun til mottagere med adresse i Norge. Pakker sendes normalt ut samme dag eller dagen etter at bestillingen er mottatt. Varene sendes som brev i post eller pakke dersom volumet er større. Du kan da finne ut hvor langt pakken din har kommet ved å bruke sporingstjenesten på www.posten.no.

Ved pakker som ikke blir hentet blir du som kunde belastet ekstrakostnadene dette påfører oss.

PERSONVERNREGLER
Den Lille Sorte samler kundeinformasjon for å kunne forbedre din shopping opplevelser, og for å kunne kommunisere med deg om produkter, kundeservice og nyheter. Vi lagrer kommunikasjon vi har med deg via e-post, og i forbindelse med din bestilling.

Kontaktopplysninger du selv gir oss

Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, norsk mobilnummer og gyldig e-post adresse. Ved bestilling av varer på Den Lille Sorte må du i tillegg oppgi din adresse. Opplysningene lagres av oss.

Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i ikke ditt kortnummer.

Den Lille Sorte vil ikke videreformidle dine personlige opplysninger til noen tredje part.

ENDRINGER

Den lille sorte forbeholder seg retten til å endre innholdet uten forvarsel. Alle som handler forplikter seg til å sette seg inn i de vilkår som til en hver tid gjelder. Med forbehold om skrivefeil.

* På grunn av skjermforskjeller kan faktiske farger variere noe fra det som vises online *