Bytte & Returer

Vi håper at du ble fornøyd med ditt nye kjøp! Men skulle du ønske å returnere varen din eller bytte størrelse eller farge send oss en mail: post@denlillesorte.no.

Vi i Den Lille Sorte AS følger den norske angrerettloven, dette vil si at du som kunde har 14 dagers åpent kjøp. Det betyr at du enkelt kan returnere varer kjøpt innenfor denne perioden, og få pengene tilbake. Pengene kan refunderes til kort/konto mot fremvisning av faktura innen 14 dager fra kjøpsdato. Ved returnering av kjøp skal varen returneres i original emballasje og i uskadd tilstand. Merk at du selv må dekke returkostnader. Ved bytting av størrelse eller farge dekker vi fraktkostnadene for deg!

Reklamasjon: Ved reklamasjon ber vi deg tidligst mulig etter oppdaget skade, gi beskjed til oss på e-post post@denlillesorte.no. Det er viktig at du gir en fullstendig tilbakemelding på evt. skader som er oppstått og gjerne med bilder av skaden. Dette vil gjøre at hele prosessen går raskere, og vi får ordnet opp i skaden i en fei. Etter tilbakemelding fra oss, ber vi deg benytte returlapp du vil få fra oss og levere pakken på postkontoret og send den til oss.

Bytte/Retur/Angret kjøp

  • Du har 14 dager fra mottaksdato til å bestemme deg om varen er riktig for deg. Du MÅ kontakte oss innen for disse 14 dagene for at returen skal være gyldig. 
  • Bytte/retur/angre kjøp til nettbutikk: Dersom du ønsker å returnere/angre kjøpet til nettbutikken, og få beløpet refundert, må du sende oss en e-post på post@denlillesorte.no, for avtale.
  • Pengene vil bli refundert innen 14 dager fra Den Lille Sorte AS har mottatt din retur.
  • Returporto dekkes av kunden.
  • Ved bytting av varer dekker vi porto for deg. 
  • Refusjonen/tilbakebetalingen skjer med samme betalingsmetode som du brukte for kjøpet. Dersom du betalte med kredittkort, vil vi refundere beløpet til kortet du brukte da du bestilte. 

 

Vår returadresse er:

Ruglaringen 15, 3737 Skien.