Bytte & Returer

Hos Den Lille Sorte AS nettbutikk har du 14 dagers åpent kjøp. Det betyr at du enkelt kan returnere varer kjøpt innenfor denne perioden, og få pengene tilbake – gjelder ikke salgsvarer, matvarer og hygieniske artikler med brutt forsegling. . Pengene kan refunderes til kort/konto mot fremvisning av faktura innen 14 dager fra kjøpsdato. Ved bytte/retur/angret kjøp skal varen returneres i original emballasje og i uskadd tilstand.

Reklamasjon Ved reklamasjon ber vi deg tidligst mulig etter oppdaget skade, gi beskjed til oss på e-post post@denlillesorte.no. Det er viktig at du gir en fullstendig tilbakemelding på evt. skader som er oppstått og gjerne med bilder av skaden. Dette vil gjøre at hele prosessen går raskere, og vi får ordnet opp i skaden i en fei. Etter tilbakemelding fra oss, ber vi deg benytte returlapp du vil få fra oss og levere pakken på postkontoret og send den til oss.

Bytte/Retur/Angret kjøp

  • Du har 14 dager fra mottaksdato til å bestemme deg om varen er riktig for deg.
  • Bytte/retur/angre kjøp til nettbutikk: Dersom du ønsker å returnere/angre kjøpet til nettbutikken, og få beløpet refundert, må du sende oss en e-post på post@denlillesorte.no, for avtale.
  • Pengene vil bli refundert innen 14 dager fra Den Lille Sorte AS har mottatt din retur.
  • Returporto dekkes av kunden. Merk at ved retur av bestillingsvarer kan det tilkomme ekstra fraktkostnad - dette vil variere og avhenger av størrelsen på produktet som returneres.
  • Refusjonen/tilbakebetalingen skjer med samme betalingsmetode som du brukte for kjøpet. Dersom du betalte med kredittkort, vil vi refundere beløpet til kortet du brukte da du bestilte. Betalte du med gavekort, vil beløpet bli tilbakeført til det samme kortet. Har du ikke lenger gavekortet i din besittelse, vil vi utstede et nytt gavekort med beløpet og sende til deg som brevpost.